Factsys Blog

Naast het opmaken en versturen van je facturen naar je klanten is het betaald krijgen van een factuur minstens even belangrijk. Tot nu toe was er daartoe maar één enkele optie. Manueel een overschrijving opstarten, alle gegevens invoeren en de overschrijving uitvoeren. Vanaf vandaag kan het echter makkelijker: We voeren de EPC QR code toe!
12/07/2019 door Dirk Vranckaert
Tot een tijdje geleden kon je op een klant enkel één telefoonnummer, emailadres en naam van een contactpersoon registeren. Recent is daar verandering in gekomen en nu kan je meerdere contactpersonen registreren per klant. In dit artikel geven we je een overzicht van wat je er allemaal mee kan!
01/07/2019 door Dirk Vranckaert
In dit artikel maken we samen onze eerste factuur. Het enige wat u vooraf moet doen is uw bedrijf registeren voor de 30-dagen proeftijd. We maken een eerste klant aan, zetten onze facturatie-instelling goed voor uw bedrijf, maken onze eerste factuur en versturen deze naar onze klant.
12/06/2019 door Dirk Vranckaert
Met Factsys is het kinderspel om je facturen, offertes en credit nota's per email bij je klant te laten bezorgen. Met slechts een paar klikken op de knop is dat gebeurt, en het best van dit alles? Jij hoeft niet één keer je email applicatie te openen! Factsys maakt hiervoor gebruik van een eigen email infrastructuur. En dat biedt zo zijn voordelen!
21/05/2019 door Dirk Vranckaert
Bij het opstellen van een factuur zijn er hele hoop regeletjes die je moet volgen, anders is je factuur niet geldig! Op niet geldige facturen staan namelijk boetes van 50 tot wel 5000 EUR (in België). Daarnaast kan uw klant een ongeldige factuur makkelijk weerleggen en dus niet betalen. In dit artikel leggen we je uit wat er allemaal moet en kan!
20/08/2018 door Dirk Vranckaert
Eén keer per maand of per jaar een factuur opmaken? Geen probleem natuurlijk. Maar elke maand dezelfde factuur opmaken? Voor een abonnement, inschrijvingsgeld, licenties,.... Met Factsys hebben we hier een oplossing voor: periodieke facturen. Deze facturen zijn terugkerend en met een vast inhoud, ze zullen automatisch voor u worden aangemaakt!
13/08/2018 door Dirk Vranckaert
Sinds enkele weken is onze gloednieuwe tijdsregistratie module beschikbaar voor alle gebruikers van Factsys. Deze kan gebruikt worden door u als bedrijfsadministrator, maar ook door uw personeel (indien van toepassing) met aparte gebruikers accounts. Zo kunnen jullie beiden aanmelden en ziet je personeelslid enkel wat hem toebehoort: zijn timesh...
06/07/2018 door Dirk Vranckaert
In dit artikel leren we je alles over facturen op ons Factsys platform. Beginnende met het opstellen van een factuur en het omzetten van een offerte naar een factuur. Maar we tonen je ook hoe je de factuur helemaal naar je hand kan zetten om ze zo goed mogelijk te personaliseren. Natuurlijk mag het zeker niet ontbreken om te tonen hoe facturen d...
25/06/2018 door Dirk Vranckaert
Vandaag zijn we hard aan het werk om op zeer korte termijn de timesheet / tijdregistratie module klaar te hebben. Deze module zal een hele hoop aan opties bieden om één van de krachtigste tijdregistratie modules op de markt te zijn. Bovendien is deze module zonder meerkost te gebruiken in uw huidige en alle nieuwe abonnementen.
14/05/2018 door Dirk Vranckaert
Factsys blijft steeds innoveren en vooruitdenken hoe we heel de facturatie cyclus op een efficiënte manier kunnen blijven innoveren en digitaliseren. Vorige week berichtte we reeds dat je facturen digitaal bij je boekhouder krijgt door de integratie van CodaBox in Factsys. Deze week kunnen we met plezier aankondigen dat ook je creditnota's op de...
01/05/2018 door Dirk Vranckaert
<< Pagina 1/1 >>